Infosessie « Deelmobiliteit »

Deze sessie is grootendeels in het Nederlands gesproken, met slides in het Frans; de nederlandstalige versie van de slides vindt U hieronder.

U hebt de debatten over de actieplannen om de klimaatverandering te beperken zeker gevolgd. En recente gebeurtenissen benadrukken pijnlijk de noodzaak om onze manier van reizen fundamenteel te veranderen. Dit betreft uiteraard de maatregelen die door de regeringen moeten worden genomen, maar ook wat ieder van ons als burger, consument of « consum-actor » kan doen.
Na onze informatievergadering van 19 mei, die gewijd was aan de energierenovatie van onze woningen, stellen wij voor over gedeelde mobiliteit na te denken:

  • Welke voertuigen (conventionele, hybride, elektrische…) zullen we in de toekomst gebruiken en kunnen we hun milieu-impact verminderen door over te schakelen op systemen voor gedeeld gebruik?
  • Wat betekent dit in termen van praktische organisatie, beschikbaarheid, kosten, uitrusting zoals oplaadstations, enz.?
  • Maar vooral, welke diensten voor autodelen zijn er momenteel op de markt en hoe werkt het?

Bart Bols, onze specialist op dit gebied, zal ons een samenvatting geven van het onderwerp voordat hij het woord geeft aan de deelnemers om hun vragen of ervaringen te delen. Daarom nodigen wij u uit op onze

Informatiesessie « Deelmobiliteit » op dinsdag 7 juni 2022
Om 19.30 uur in het Frans met handouts in het nederlands (V&A in eigen taal)
in het Gemeentehuis, Arthur Dezangrélaan 17, Kraainem

(Een identieke sessie heeft op 15 maart in Wezembeek-Oppem plaatsgevonden)

De sessie is gratis, maar wij ontvangen graag een e-mail naar info@wokenergie.be met vermelding van het aantal deelnemers en uw telefoonnummer (uw gegevens zullen zonder uw toestemming niet worden gebruikt voor enig ander doel dan de organisatie van deze sessie).
Voel je vrij om deze uitnodiging door te geven aan anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn.


Wie zijn wij? Deze infosessie wordt in samenwerking georganiseerd door:
WOKenergie vzw, een burgerinitiatief dat de energietransitie in de gemeenten Wezembeek-Oppem en Kraainem wil faciliteren.
Autodelen.net vzw, die autodelen en gedeelde mobiliteit sterk wil maken in Vlaanderen en bij uitbreiding over heel België.

Het werkt samen met de gemeenten Wezembeek-Oppem en Kraainem en de burgercoöperatie voor duurzame energieproductie DRUIFKRACHT.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s