Infosessie: « Energie besparen & premies »

Kraainem 19 mei 2022

Beschrijving van de sessie:

De energieprijzen zijn net met meer dan 40% gestegen. En velen van ons zijn bezorgd over de huidige en toekomstige gevolgen van de opwarming van de aarde. Tegenover dit alles kunnen wij optreden, als burgers en als consumenten, met name door het energieverbruik van onze woningen te verminderen.
Wilt u uw huis isoleren of overstappen op hernieuwbare energie? Ja, maar waar begin je? Wat zijn de technische mogelijkheden en de hulpmiddelen waarover u beschikt om de juiste beslissingen te nemen of om het werk te financieren? Welke energiepremies moet u nu aanvragen, aangezien ze geleidelijk zullen afnemen?
Om diegenen te helpen die actie willen ondernemen, organiseren wij een informatiesessie over de energiebesparingen die in particuliere woningen kunnen worden gerealiseerd: uw huis of uw appartement, en over de steun en subsidies voor de noodzakelijke werkzaamheden.

Gemeentehuis, Arthur Dezangrélaan 17, Kraainem.

19 mei–  20h00 in het Frans met handouts in het nederlands (V&A in eigen taal)


De slidedeck is hieronder beschikbaar (in PDF):


De volledige opname (in het Frans) kunt u hier (her)bekijken (2u23):

(tip: om de video te downloaden naar uw apparaat en hem op uw gemak in offline modus te bekijken, klik op de titel linksboven de video om hem te openen in VIMEO; daar klikken op de downloadpijl rechtsonder, net onder de video.)

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s